Alătură-te comunităţii Altfel.md

Vinicius „pune pe jar” Realul. Situația care îl pune în încurcătură și pe Lopetegui

Foto: Getty Images

Sport

Vinicius „pune pe jar” Realul. Situația care îl pune în încurcătură și pe Lopetegui

Vinicius jr. (18 ani) a lipsit din lotul lui Julen Lopetegui în primele 3 etape din La Liga, dar presa din Madrid anunță că brazilianul ar putea debuta, în sfârșit, în tricoul clubului care a plătit 45 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Flamengo, cu toate că nimic nu este sigur. Athletic Bilbao - Real Madrid e sâmbătă.

Lopetegui a spus în mai multe rânduri că Vinicius e "necopt" pentru La Liga. Spaniolii se întreabă de ce are antrenorul o părere atât de proastă despre fotbalistul brazilian și au dat exemplele unora dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, care au debutat la vârste foarte fragede: Maradona (15 ani), Zidane (17 ani), Raul (17 ani) sau chiar Mbappe (16 ani).

Acum, însă, i-ar putea oferi un loc în lotul deplasat la Bilbao, pentru a-l ajuta să se adapteze la prima echipă. Dacă antrenorul ar face acest lucru și nu l-ar trimite pe Vinicius pe teren, având în vedere că meciul este în deplasare, brazilianul ar rata, astfel, șansa de a bifa un joc, pentru că nu ar putea să apară pe teren nici pentru Real Madrid Castilla, care joacă pe teren propriu.

Astfel, dacă nu este sigur că îl va folosi, pentru Lopetegui ar fi mai indicat să îl lase pe Vinicius în afara lotului, pentru că la Real Madrid Castilla cu siguranță va juca și va strânge minute petrecute pe teren.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

To Top