Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Sara Connor a prevenit Ziua Judecății? În trailerul noului film „Terminator” roboții oricum ucid oameni

Foto: Kerry Brown/Skydance Productions and Paramount Pictures

Cultură

(video) Sara Connor a prevenit Ziua Judecății? În trailerul noului film „Terminator” roboții oricum ucid oameni

Studioul Paramount Pictures a publicat ieri, 29 august, un nou trailer al filmului care urmează să apară în cinematografe la 1 noiembrie 2019.

Filmul „Terminator: Dark Fates” nu ține cont de evenimentele celui de-al treilea, al patrulea și al cincilea „Terminator”. Aceasta vine ca o continuare directă a primelor două filme, fiind regizat de James Cameron, creatorul primelor două filme din franciza de succes.

Terminator 2019 va fi un film foarte special pentru fanii seriei SF. După o pauză mai mare de trei decenii, Linda Hamilton își va relua rolul din primul film lansat în 1984. În privința cronologiei evenimentelor, noua peliculă va funcționa ca o continuare pentru „Terminator 2: Judgement Day/Ziua judecății” din 1991.

Iată ce am aflat din acest trailer:

- Sarah Connor (Linda Hamilton) revine în film. De data aceasta în rol de terminator de Terminatori.

- Răufăcătorul din rolul principal are capacitatea de a se împărți în doi roboți.

- Sarah și John Connor au reușit să împiedice Ziua Judecății, dar nu au schimbat soarta omenirii.

- Apropo de John Connor: Edward Furlong, actorul care l-a interpretat pe John în cel de-al doilea Terminator revine în același rol, cu toate că nu apare în trailer.

- Sarah este ajutată de eroina jucată de Mackenzie Davis - un hibrid între om și mașină, cu armură sub piele și rezistentă la gloanțe.

- Eroii apelează la ajutorul personajului jucat de Arnold Schwarzenegger - același T-800, modelul de robot terminator care a apărut și în primele două părți ale francizei. Arnold vădit îmbătrânit, luptă ca să facă față amenințărilor venite din partea unui model mult mai avansat decât el.

Scenariul filmului va fi scris de David Ellison (World War Z), Josh Friedman (War of the Worlds), David S. Goyer (Batman Begins), Tim Miller (Deadpool), Billy Ray (Hunger Games) și Justin Rhodes. Regia va fi semnată de Tim Miller, pe care cei mai mulți îl cunosc datorită primului Deadpool.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top