Alătură-te comunităţii Altfel.md

Iubești viața activă? Înregistează-te într-un proiect care te va duce în Bulgaria, Finlanda și Georgia

Foto: Explore Georgia

Student Life

Iubești viața activă? Înregistează-te într-un proiect care te va duce în Bulgaria, Finlanda și Georgia

AD VIT este în căutarea a 4 participanți moldoveni pentru un training in Bansko, Bulgaria.

Durata: 8-16 mai.

Participanții trebuie să se angazeje să participe la toate fazele proiectului, în deosebi să participe la Job Shadowing, care se va desfășura în Blagoevgrad, Bulgaria în perioada 1-9 iunie sau Turku, Finlanda, 23-31 mai .

Obiectivele întregului proiect:

- Dotarea organizațiilor cu cunoștințe despre drepturile omului și democrație.

- Dezvoltarea conștiinței critice despre drepturile omului în rândul lucrătorilor de tineret și al educatorilor în mod direct și indirect prin colegii lor.

- Să ofere competențe de a organiza cursuri de formare lucrătorilor de tineret și educatorilor, având cunoștințe minuțioase despre obiectivele și principiile disciplinelor, cât și a le înțelege și a-i apropia de motodele de predare și învățare.

- Să dezvolte noi abordări non-formale în educația drepturilor omului și educația democrației.

- Să aducă o dimensiune online pentru educația drepturilor omului, prin crearea unui instrument de educare, validare, recunoaștere și reflecție asupra învățării ( pentru a înțelege mai bine, vizitați linkul: https://www.badgecraft.eu/en/projects/1237/badges

- A identifica metodele efective pentru a crește implicarea tinerilor și a atrage lucrătorii de tineret în domeniul Drepturilor Omului.

- A întări respectul pentru Drepturile Omului și libertatea fundamentală printre tineri și a-i încuraja să devină cetățeni democratici activi

- Sprijinirea activităților organizațiilor partenere în vederea creării unei culturi a păcii, bazată pe valorile universale ale drepturilor omului.

Obiectivele trainig-ului:

A crește competențele tinerilor lideri, lucrătorilor de tineret și educatorilor în domeniul activismului discursurilor anti-ură și educația Drepturilor Omului.

A crește o comunitate de lucrători de tineret în special cu referire la drepturile omului prin utilizarea tehnologiilor digitale și a artei.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul lor și formularul de aplicare completat către [email protected] cu Subiectul „Training in Bansko” pina in data de 23 martie 2019.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Student Life

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top