Alătură-te comunităţii Altfel.md

Vrăjitoarele, în ajutorul lui Vladimir Putin. I-au insuflat puteri noi liderului de la Kremlin şi i-au blestemat duşmanii

Foto: currenttime.tv

Pe bune

Vrăjitoarele, în ajutorul lui Vladimir Putin. I-au insuflat puteri noi liderului de la Kremlin şi i-au blestemat duşmanii

Organizația ocultă „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare” a condus un ritual special, „Cercul Magic de Onoare” în sprijinul Rusiei și a președintelui Vladimir Putin personal. „Imperiul Vrăjitorilor” adecis că președintele rus, chiar dacă a primit 77% din voturi la ultimele alegeri, are încă nevoie de mult sprijin magic, scrie currenttime.tv.

„Fie ca puterea Rusiei să se întărească, fie ca Vladimir Putin să vadă căile cele drepte”.

„Situaţia din ţară este dificilă şi dorim să-l sprijinim pe preşedintele cu forţele pe care le deţinem”, a spus una din vrăjitoare, citată de presa rusă. Îmbrăcate în mantale negre şi citind cărţi de vrăjitorie, ele şi-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia, scrie usa.one.

„Cine aude şi nu aude, cine vede şi nu vede, cine a fost şi va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat şi drept, prin cuvântul meu”, este doar un fragment din incantaţie.

Întreaga ceremonie a durat vreo 20 de minute. Vrăjitoarele i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar şi i-au blestemat pe duşmanii acestuia, cu toate că nu au putut spune cine sunt ei.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top