Alătură-te comunităţii Altfel.md

Pamela Anderson s-a despărţit de iubitul ei: „Este un monstru. Ducea o viaţă dublă”

Foto: Piovanotto Marco/abaca (Pa Photos

Lifestyle

Pamela Anderson s-a despărţit de iubitul ei: „Este un monstru. Ducea o viaţă dublă”

Fosta acrtiţă în vârstă de 51 de ani, Pamela Anderson a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei Adil Rami. După o relaţie de mai bine de doi ani, Pamela Anderson a aflat că fotbalistul o înşela.

Pamela Anderson a declarat că se simte devastată după ce şi-a dat seama că ultimii doi ani din viaţa ei au fost o minciună.

„Îmi este greu să accept. Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o mare minciună. Am crezut că trăim o mare iubire. Am fost devastată de vestea pe care am primit-o în urmă cu câteva zile. Ducea o viaţă dublă. Îi ironiza pe colegii lui care aveau amante care locuiau pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri. Ce a făcut el a fost şi mai rău. M-a minţit. Cum a fost posibil să îşi bată joc de inimile a două femei? Sigur au mai fost şi altele. El este un monstru”, a postat Pamela Anderson pe contul ei de Instagram.

Pamela Anderson, care locuia în Marseille pentru a fi aproape de iubitul ei fotbalist în vârstă de 33 de ani se întreabă: „Cum am putut să ajut atât de multă lume şi să nu fiu suficient de înţeleaptă să mă ajut pe mine?”

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top