Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ofertă de 180 de milioane € pentru un star al lui Real Madrid. Anunțul făcut de agentul jucătorului și răspunsul lui Perez

Foto: digisport.ro

Sport

Ofertă de 180 de milioane € pentru un star al lui Real Madrid. Anunțul făcut de agentul jucătorului și răspunsul lui Perez

Real Madrid a avut o ofertă de 180 de milioane de euro pentru Marco Asensio. Anunțul a fost făcut chiar de agentul jucătorului, care a dezvăluit și faptul că Florentino Perez nu a luat în calcul despărțirea de internaționalul spaniol, scrie digisport.ro

”În ultimul an, au fost oferte de 150 de milioane și de 180 de milioane de euro, dar Real Madrid nu a vrut să le accepte. Întotdeauna a existat interes pentru Marco din partea cluburilor mari, care au vrut să știe dacă și-ar dori să plece.

E normal acest lucru. El întotdeauna a spus că e fericit la Real Madrid. Este încă un jucător tânăr, care își îmbunătățește jocul. Clubul este foarte mulțumit de el”, a spus Horacio Gaggioli pentru ESPN.

Reacția lui Zinedine Zidane când a auzit despre ofertele pentru Asensio

Faptul că atacantul de 23 de ani cotat la 80 de milioane de euro a avut oferte nu a fost un lucru străin pentru Zinedine Zidane. Imediat după revenirea la Real Madrid, francezul a ținut să îi explice acestuia cât este de important pentru clubul de pe ”Santiago Bernabeu”.

”Am vorbit cu el (n.r. Asensio) și i-am spus că va fi un jucător fundamental pentru această echipă. Și că îl vreau aici, cu noi.", i-a spus Zidane lui Asensio, jucător cu o clauză de reziliere a contractului de 700 de milioane de euro.

6 goluri și 7 pase decisive și-a trecut în cont Asensio în cele 40 de meciuri disputate în toate competițiile în tricoul celor de la Real Madrid.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top