Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un hoț care a urcat într-un autobuz să jefuiască pasagerii a dat nas în nas cu mama lui

Foto: Fcaebook / Tehuacan Informativo

Pe bune

Un hoț care a urcat într-un autobuz să jefuiască pasagerii a dat nas în nas cu mama lui

Unui mexican de 35 de ani care a urcat într-un autobuz cu gândul de a jefui pasagerii i s-au năruit planurile când a văzut că unul din călători era chiar mama lui. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a aplicat fiului ei o corecție fizică, scrie Libertatea.

După ce s-a urcat în mijlocul de transport, tâlharul a scos pistolul și a început să amenințe pasageri să îi dea banii. Ghinionul lui a fost că în autobuz se afla și mama lui care, văzându-și fiul într-o asemenea ipostază, a mers la el, și-a scos un pantof și a început să îl lovească.

Martorii relatează că tot femeia a fost cea care a anunțat autoritățile să vină să îl rețină pe fiul ei, ba chiar le-a cerut și pasagerilor să facă plângere împotriva bărbatului, pentru a-l pedepsi așa cum merită, relatează publicația spaniolă 20minutos.es.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, aceștia l-au reținut și l-au dus la Parchetul General, însoțit de mama care l-a denunțat, dar și de câțiva dintre pasageri.

Bărbatul a fost dus ulterior într-o închisoare din nordul țării, așteptându-și procesul.

Imaginea cu mama care își lovește fiul s-a viralizat imediat pe rețelele sociale. Unii au aplaudat gestul acesteia, în timp ce alte femei și-au pus întrebarea dacă ele ar reacționa în același fel, dacă ar fi puse în aceeași situație.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top