Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un frizer a inclus butonul Play în frizura unui client care îi arăta modelul pe Youtube

Foto: 74dc33cf

Lol

Un frizer a inclus butonul Play în frizura unui client care îi arăta modelul pe Youtube

Un frizer din China a inclus butonul „Play” al unui video într-o tunsoare pe care i-a cerut-o un client. Rezultatul final l-a lăsat cu adevărat mască pe tânărul care îşi dorea o frizură întocmai...ca în imagine, scrie Observator.tv.

Mulţi dintre noi ne-am dori să mergem la coafor şi să plecăm de acolo cu exact acea tunsoare pe care ne-o dorim. Un tânăr din China nu a avut parte de acest noroc, ci mai degrabă de un frizer puţin prea detaliat.

Clientul viziona un filmuleţ şi a găsit o tunsoare care îi plăcea. A pus videoclipul pe pauză şi i-a arătat frizerului ce îşi doreşte pentru a imita modelul.

Frizura / Sursa:天秀bot

Bărbatul s-a uitat fără să realizeze că triunghiul care apărea în imagine este de fapt butonul de „Play”. Drept rezultat, clientul a primit câte un triunghi pe fiecare parte laterală a capului.

Întreaga întâmplare a ajuns virală, obţinând peste 78 de mii de vizualizări.

Omul nu a observat că imaginea pe care clientul i-a arătat-o era de fapt pictograma butonului de „Play” al filmuleţului şi a executat întocmai frizura. Astfel, la final, tânărul s-a ales cu două triunghiuri rase pe fiecare parte laterală a capului.

Rezultatul final / Sursa:天秀bot

Aparent, tânărul ar fi fost întrebat dacă vrea să fie executată tunsoarea identic, aşa cum arăta în imagine, iar tânărul, fără să îşi dea seama că se referea la triunghi, a răspuns afirmativ.

Incidentul a fost postat de un blogger de divertisment cunoscut în China, pe platforma chineză de Twitter. Până în prezent, postarea a obţinut peste 20.000 de comentarii şi nu mai puţin de 78.000 de vizualizări.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top