Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ultima cerință a PSG pentru a-l ceda pe Neymar la Barcelona: 100 de milioane de euro plus doi jucători

Foto: digisport.ro

Sport

Ultima cerință a PSG pentru a-l ceda pe Neymar la Barcelona: 100 de milioane de euro plus doi jucători

Telenovela revenirii lu Neymar la Barcelona continuă, deși există și păreri contra în ceea ce privește oportunitatea acestui transfer. PSG a refuzat din start un eventual împrumut al brazilianului, cu clauză de a fi cumpărat definitiv. Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian, și-a expus doleanțele, a scris cotidianul francez L’Equipe. Neymar ar putea face vizita medicală, vineri, pentru Barcelona, scrie digisport.ro

Oficialul de la PSG a formulat o variantă clară. Barcelona să plătească 100 de milioane de euro, la care să se adauge cedarea a doi jucători. Aceștia din urmă ar urma să fie aleși din următorii: Philippe Coutinho (27 de ani), Nelson Semedo (25 de ani) și Ousmane Dembélé (22 de ani), dar nu și Ivan Rakitic (31 de ani), deoarece PSG a achiziționat în vara aceasta doi mijlocași, Idrissa Gueye și Ander Herrera.

PSG a dat 222 de milioane de euro pe Neymar

În vara anului 2017, PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar.

Problema este că Barcelona nu este dispusă să renunțe la doi dintre acești jucători. Lui Coutinho i s-a stabilit deja valoarea de 120 de milioane de euro.

Discuțiile nu au avansat deloc miercuri și ar putea ca acest lucru să nu se petreacă nici la Comitetul Executiv al Asociației Cluburilor Europene care a început astăzi și se va termina mâine.

Între timp, Neymar se antrenează separat de ceilalți jucători de la PSG pentru că are propriul său program de recuperare pe care îl desfășoară din luna iunie.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top