Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Cabana lui Tony Stark din „Avengers: Endgame” poate fi închiriată pe Airbnb. Cât costă pe noapte

Foto: ET Canada

Călătorii

(foto) Cabana lui Tony Stark din „Avengers: Endgame” poate fi închiriată pe Airbnb. Cât costă pe noapte

Cabana de la malul lacului a lui Tony Stark, unde are loc scena de final a peliculei „Avengers: Endgame”, a fost listată pe Airbnb de către proprietarii săi.

Plasată în mijlocul superbei Bouckaert Farm, această cabană de oaspeți poate fi casa ta departe de casă”, își încep proprietarii descrierea. „Simți nevoia să evadezi de tot fără să călătorești mai mult de 30 de minute de Atlanta? Ai nevoie de o casă de vacanță corporatistă pentru echipa ta de elită? Vrei să duci copiii la pescuit ori să asiste la un spectacol ecvestru? Atunci acesta este locul potrivit”.

Cabana cu trei dormitoare poate primi șase oaspeți și costă 800 de dolari pe noapte (aproximativ 1060 de dolari Canadieni).

În „Avengers: Endgame”, Tony Stark (interpretat de Robert Downey Jr.) trăiește retras, alături de soția sa, Pepper Potts, și copilul lor, în această cabană pe malul lacului.

Acesta este și locul în care, la finalul peliculei, se ține impresionanta slujbă de înmormântare a celebrului personaj.

După moartea lui Stark în Endgame, fanii au făcut o petiție încercând să convingă studiourile Marvel să-l readucă pe personajul lor favorit la viață.

„Tony Stark merită să revină la viață”, spune petiția. „Tony Stark a fost întotdeauna gata să-și riște viața, să sufere, să se sacrifice pentru toată lumea, fără să primească nimic în schimb. Nu a putut să fie niciodată fericit, iar când în final a primit ce și-a dorit și a meritat, o soție, o fiică, o familie... a murit. Nu a meritat acest lucru și nu este corect, după toate prin câte a trecut, merită să trăiască să-și vadă fiica crescând”.

sursa: Protv.ro

comentarii

comentarii

Mai mult din: Călătorii

To Top