Alătură-te comunităţii Altfel.md

Actriţa Charlize Theron a declarat că îl creşte pe Jackson, unul dintre copiii săi, ca pe o fată

Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic

Lifestyle

Actriţa Charlize Theron a declarat că îl creşte pe Jackson, unul dintre copiii săi, ca pe o fată

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat că îşi creşte primul copil ca pe o fată după ce îl prezentase iniţial ca băiat, relatează vineri Press Association, citată de Agrepres.

Cresc „două fete frumoase”, a declarat recent Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani.

Vedeta de la Hollywood a explicat că Jackson, în vârstă de şapte ani - unul dintre cei doi copii adoptaţi de actriţă - avea trei ani când i-a spus: „Eu nu sunt un băiat!”.

„Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: „Eu nu sunt un băiat!”, a povestit vedeta pentru Daily Mail.

Charlize, care a avut parte de o copilărie abuzivă, cu un tată alcoolic, spune că va face întotdeauna orice pentru ca cei doi copii ai adoptaţi să fie fericiţi, chiar dacă asta înseamnă să accepte că are două fetiţe în loc de un băiat şi o fată „Aşa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru”, a spus actriţa.

„Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejaţi”, a adăugat vedeta.

Theron, cunoscută în special pentru rolurile interpretate în filme precum „The Devil's Advocate” şi „Mighty Joe Young”, i-a adoptat pe Jackson - în 2012 - şi pe August, trei ani mai târziu.

Aceasta nu este prima dată când Theron a declarat că are de fapt două fiice. Anul trecut, în luna decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan din „Black Panther” că are „două fetiţe frumoase, de culoare, afroamericane”.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top