Alătură-te comunităţii Altfel.md

Lady Gaga a împlinit 33 de ani. Cum şi-a petrecut artista ziua de naştere

Foto: Patrick McMullan/Getty Images

Lifestyle

Lady Gaga a împlinit 33 de ani. Cum şi-a petrecut artista ziua de naştere

Lady Gaga a împlinit 33 de ani şi şi-a dorit să sărbătorească alături de cei mai buni prieteni. A fost o nouă ocazie pentru artistă să dovedească faptul că este extrem de generoasă.

Lady Gaga şi-a surprins prietenii, organizând o excursie în Mexic, la Cabo San Lucas, pentru 11 dintre apropiaţii săi:

„Toți prietenii ei știau că vor pleca undeva de ziua ei, dar au fost surprinși de vacanța în Cabo. Acolo este locul ei fericit și a fost încântată să plece pentru câteva zile. Ea și grupul ei de prieteni au închirat o casă uriașă și se relaxează. Toată lumea a stat la piscină, au mâncat și au băut în timp ce se distrau împreună. Gaga este încântată să se relaxeze”.

Printre cei 11 prieteni s-au aflat agentul ei, managerul, makeup artist-ul, hairstylist-ul și membrii din trupa sa. Însă nu se ştie dacă artista a fost însoţită şi de actorul Jeremy Renner, în compania căruia a fost văzută des în ultima perioadă şi despre care se spune că este noul ei iubit.

Lady Gaga plănuieşte şi o cină specială pentru cei 11 prieteni, care vor avea astfel parte de una dintre cele mai frumoase excursii:

„Pare că este într-o dispoziție minunată și este foarte fericită. Gaga a plănuit o cină privată pentru ziua ei și se bucură să petreacă cea de-a 33-a aniversare alături de oamenii care au fost lângă ea atât de mulți ani”.

Lady Gaga a câştigat recent Premiul Oscar pentru melodia „Shallow” de pe coloanal sonoră a filmului „A Star Is Born”. Ea s-a despărţit şi de iubitul ei, Christian Carino, cu care se logodise la sfârşitul anului trecut.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top