Alătură-te comunităţii Altfel.md

Au ajuns la un acord! Juventus va anunța azi numele noului antrenor

Foto: digisport.ro

Sport

Au ajuns la un acord! Juventus va anunța azi numele noului antrenor

Juventus s-a despărțit de Massimiliano Allegri, în urmă cu o lună, și nu a anunțat încă numele noului antrenor. Campioana Italiei va anunța azi numirea lui Maurizio Sarri, după ce a ajuns la un acord financiar Chelsea, actualul club al tehnicianului, scrie digisport.ro

Sky Sports Italia scrie că Juve le va plăti 3,5 milioane de euro londonezilor, iar Chelsea va folosi aceşti bani pentru a-l aduce pe banca tehnică pe fostul său jucător Frank Lampard, acum antrenor în liga secundă, la Derby County.

Maurizio Sarri la Juventus | Va semna pe 3 ani

Sarri, 60 de ani, ar urma să semneze un contract pe trei ani cu Juve, care a anunţat luna trecută despărţirea de Massimiliano Allegri, după o colaborare de cinci ani.

Maurizio Sarri, care a câştigat recent Europa League cu Chelsea, a antrenat-o pe Napoli între 2015 şi 2018, terminând de două ori pe locul secund în Serie A, după Juventus.

În ciuda succesului său european, Sarri nu avea o imagine prea bună în faţa fanilor lui Chelsea, fiind acuzat de aceştia de rigiditate tactică atunci când lucrurile nu merg bine în jocul echipei.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top