Alătură-te comunităţii Altfel.md

Tatăl fotbalistului moldovean Virgiliu Postolachi, înfuriat că fiul său nu este chemat la naționala României

Foto: PSG

Actual

Tatăl fotbalistului moldovean Virgiliu Postolachi, înfuriat că fiul său nu este chemat la naționala României

Oleg Postolachi, tatăl lui Virgiliu Postolachi, atacantul lui Lille, spera ca fiul lui să mai poată prinde naționala României. Cazul pare însă încheiat, cel puțin din punctul de vedere al FRF: UEFA nu l-a declarat eligibil pentru a evolua pentru țara vecină.

Tatăl lui Virgiliu Postolachi transmite un ultimatum Federației Române de Fotbal, în timp ce Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, spune că UEFA și FIFA nu și-au dat acordul ca jucătorul să fie selecționat de naționala lui Cosmin Contra.

„Când dânşii aveau nevoie să ne facă să alegem să jucăm pentru România ne căutau şi de trei ori pe săptămână. Chiar l-au trimis şi pe domnul Geolgău la Paris. Acum, nici măcar domnul Geolgău nu mă mai sună. Nu am mai vorbit nici cu dânsul de foarte mult timp. Nici nu ştiu în ce stagiu este acel litigiu, dar timpul trece şi uitaţi că băiatul meu nu este selecţionat de nimeni.

Fiul meu vrea să joace pentru România, dar nici nu mai poate să aştepte la nesfârşit. Dacă cei de la Bucureşti nu se grăbesc să rezolve problema lui Virgiliu, atunci vom fi nevoiţi să luăm o decizie cât mai repede. Este foarte important pentru fiul meu ca el să joace la 19 ani pentru o naţională, dar se pare că este greu să joace pentru România, deşi nu uitaţi că el a obţinut de un an cetăţenia acestei ţări", a declarat Oleg Postolachi pentru Prosport.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top