Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Un urs sălbatic a nimerit într-un copac cu mașina pe care a furat-o. Vinovatul a reușit să se ascundă în pădure

Foto: Pinterest

Pe bune

(foto) Un urs sălbatic a nimerit într-un copac cu mașina pe care a furat-o. Vinovatul a reușit să se ascundă în pădure

Un caz ciudat a avut loc în Colorado, SUA, când un urs sălbatic a urcat într-o mașină descuiată și chiar a condus-o, până nu a ajuns într-un copac de la marginea drumului. Infractorul va rămâne mai degrabă nepedepsit, deoarece a reușit să se ascundă în pădure.

Potrivit poliției, proprietarul automobilului a fost cel care s-a adresat cu o plângere, în care a cerut identificarea și tragerea la răspundere a celui care i-a furat și distrus mașina.

În timpul anchetei, ofițerii au stabilit că vinovat de pagubă se face un urs sălbatic, care a găsit mașina deschisă și a intrat în ea în căutarea unei gustări. El s-ar fi s-a panicat, probabil, când a realizat că nu poate ieși și ar fi pornit accidental mașina, care a parcurs o distanță de aproximativ 30 de metri și a ajuns în primul copac care i-a ieșit în cale.

Situația este una absolut neobișnuită, iar polițiștii din Boulder County nu au rezistat tentației de a face o postare publică pe această temă: „Iată un motiv serios pentru a vă încuia ușile la mașină, mai ales în țara urșilor.”

„Noaptea trecută, un urs delincvent a tras de ușa descuiată a unei mașini și a urcat în ea. Bineînțeles, ușa s-a încuiat. Ursul a încercat să distrugă toate cele patru uși, dar aparent a dezactivat și frâna de parcare. Mașina s-a deplasat la vale până a ajuns într-un copac, făcând mașina praf, după toate acestea, patrupedul a reușit să deschidă o ușă și a fugit într-o direcție necunoscută.”

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top