Alătură-te comunităţii Altfel.md

Barcelona vrea să scape de Ousmane Dembele! Jucătorul a fost dat dispărut după eşecul cu Bilbao

Foto: digisport.ro

Sport

Barcelona vrea să scape de Ousmane Dembele! Jucătorul a fost dat dispărut după eşecul cu Bilbao

Ousmane Dembele devine jucătorul - problemă la Barcelona. Vineri seară, atacantul a terminat partida de pe San Mames acuzând dureri musculare evidente - imaginile de la eşecul cu Bilbao l-au surprins şchiopătând şi masându-şi piciorul.Asta după ce Gerard Pique îl găsise vinovat şi l-a certat la golul superb marcat de vetereanul Aduriz, scrie digisport.ro

După partidă, medicii l-au examinat şi i-au indicat să vină sâmbătă dimineaţă pentru a efectua teste mai aprofundate. Personalul medical l-a aşteptat degeaba pentru că fotbalistul nu s-a prezentat deloc. Doctorii au comunicat acest lucru staff-ului tehnic, iar aceştia l-au sunat nonstop la telefon, însă Dembele era ca şi dispărut.

Fotbalistul a apărut abia luni dimineaţa la antrenament, iar examenul medical a depistat o leziune musculară la bicepsul femural care îl va ţine departe de gazon timp de 5 săptămâni. Antrenorii i-au reproşat faptul că nu a apărut deloc cu o zi înainte, însă Dembele a refuzat să dea vreo explicaţie.

Ousmane Dembele ar fi dormit în aeroport!

Se pare că francezul ar fi petrecut ziua în care a fost dat dispărut în aeroport! Dembele l-ar fi aşteptat pe un frate de al său din Senegal, însă avionul a avut întârziere, iar jucătorul a adormit pe o bancă în sala de aşteptare.

Ousmane Dembele nu este la prima abatere! Sezonul trecut a întârziat de mai multe ori la antrenamente pentru că uita să se trezească la timp din somn, iar Ernesto Valverde a trecut chiar la sancţiuni. Toată lumea a crezut că atacantul a învăţat lecţia, însă debutul de sezon îl contrazice.

Antoine Griezmann, singura opţiune în atacul Barcelonei

Conducerea grupării catalane s-ar fi săturat deja de capriciile lui Dembele, jucător pe care au plătit aproape 150 de milioane de euro, mai ales că din momentul în care a fost adus jucătorul a ajuns la a 6-a accidentare, a 3-a la nivel muscular. În total, din 2017, Dembele a petrecut 228 de zile la infirmerie. De aceea, a apărut în doar jumătate din partidele disputate de Barcelona în această perioadă.

Din acest motiv, campioana ar putea ceda solicitării celor de la PSG care-l doresc inclus în tranzacţia pentru Neymar, chiar dacă iniţial refuzaseră această variantă. Ernesto Valverde are acum o problemă în plus - cum Messi şi Luis Suarez sunt accidentaţi, Griezmann va fi singura opţiune a sa în atacul Barcelonei la partida cu Betis.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top