Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un rapper a fost condamnat la 55 de ani de închisoare, după ce a compus o piesă despre crima pe care a comis-o

Foto: Thesource.com

Pe bune

Un rapper a fost condamnat la 55 de ani de închisoare, după ce a compus o piesă despre crima pe care a comis-o

Tânărul rapper american Tay-K, în vârstă de 19 ani, a fost condamnat la 55 de ani de închisoare, după ce a lansat o piesă în care a oferit detalii despre o crimă pe care a comis-o. Între timp, piesa a fost folosită ca probă împotriva lui, la proces.

Rapper-ul și alți șase bărbați intenționau să îl jefuiască pe Ethan Walker, un tânpr de 21 de ani, însă în timpul jafului Walker a fost împușcat mortal. Chiar dacă Tay-K nu a tras focul care l-a omorât, tot a fost condamnat.

Rapper-ul avea doar 16 ani atunci când a avut loc crima, iar notorietatea pe care a primit-o în urma acestui caz l-a ajutat și în carieră. Adolescentul a fost condamnat la arest la domiciliu, însă în martie 2017, și-a rupt brățara prin care era monitorizat și a plecat în New Jersey, unde a înregistrat piesa „The Race”. De asemenea, în clip, Tay-K apare lângă poster-ul care îl înfățisa dat în urmărire.

Cântecul a ajuns pe locul 44 în topurile din Statele Unite, a strâns peste 174 de milioane de vizualizări și a obținut un disc de platină, în anul 2018. În ciuda succesului pe care l-a avut piesa, aceasta i-a adus rapper-ului și o condamnare. Piesa a fost redată și în timpul procesului și în urma versurilor, rapper-ul a fost condamnat.

View this post on Instagram

keep the biggest pistol even tho I am a small dude

A post shared by TAY-K (@tayk47shawty) on

sursa: Unsitedemuzică

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top