Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video/foto) Provocarea „Game of Thrones” continuă: Fanii au găsit cinci dintre cele șase tronuri epice și au fost încoronați

Foto: HBO Twitter

Cultură

(video/foto) Provocarea „Game of Thrones” continuă: Fanii au găsit cinci dintre cele șase tronuri epice și au fost încoronați

Cel mai popular serial de televiziune din lume se apropie de final, iar oamenii nu încetează să vorbească despre asta! Chiar și cei cărora nu le pasă de acest film, nu pot scăpa de bârfe nici la locul de muncă, nici pe stradă, nici între prieteni.

Mai multă publicitate ar fi pur și simplu criminală, mai ales că ultima provocare epică marca HBO a înnebunit de-a dreptul o lume întreagă.

Vă amintiți de goana după tronuri organizată de producătorii serialului „Game of Thrones? Păi, iată că au fost găsite deja cinci din cele șase tronuri ascunse cu grijă în șase locații secrete ale lumii.

Mai jos puteți vedea cine sunt fericiții care au primit coroana, obiectul care le dă „dreptul de a revendica tronul”:

Tronul de gheață din Canada:

Tronul Nordului din Suedia:

Tronul Valyriei din Spania:

Tronul Bucuriei din Brazilia:

Tronul Pădurilor din Marea Britanie:

După tradiție, după ce un fan găseşte tronul pentru care au fost date publicităţii indiciile legate de amplasare, pe contul de Youtube al HBO este publicat un alt video de 360 grade care conține indicii despre locul în care este ascuns următorul tron.

Însă nici un video despre ultimul tron ascuns nu a fost publicat încă de cei de la HBO.

Așteptăm.

Așteptăm / Sursa:KP.md
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top