Alătură-te comunităţii Altfel.md

Motivul pentru care o femeie și-a părăsit soțul în ziua în care a aflat că el mai are doar cinci ani de trăit

Foto: pixcove.com

Lifestyle

Motivul pentru care o femeie și-a părăsit soțul în ziua în care a aflat că el mai are doar cinci ani de trăit

O femeie din Australia a mărturisit motivul pentru care şi-a părăsit soţul în ziua în care acesta a fost informat de medici că mai doar cinci ani de trăit, relatează Daily Mail.

Femeia, vorbind anonim pentru o publicaţie australiană, a spus că ultima picătură din relaţia deteriorată cu soţul ei a vneit când acesta a refuzat să renunţe la fumat, chiar dacă fusese diagnosticat cu o afecţiune pulmonară cronică. Aceasta a explicat că nu mai dormise cu soţul ei de mai bine de un an, dar că motivul crucial pentru decizia de a-l părăsi a venit când a realizat că bărbatul nu are niciun interes de a-şi păstra sănătatea pentru a putea participa la creşterea copilului lor de doi ani.

„Dimineaţa în care soţul meu a fost informat că va muri a fost şi dimineaţa când am ştiut că trebuie să-l părăsesc”, şi-a început femeia povestea. Aceasta a explicat că singurul lucru care îi mai ţinea împreună era copilul lor de doar doi ani. Femeia se consideră parţial vinovată pentru situaţie, mărturisind că ştia că soţul ei este un fumător înrăit de când decisese să se căsătorească, dar l-a crezut de fiecare dată când acesta spunea că se va lăsa de obiceiul dăunător.

Când bărbatul a început să tuşească sânge, soţia i-a făcut o programare la medic. În urma consultaţiei, au fost informaţi de medici că mai are cinci ani de trăit dacă nu renunţă la fumat.

„Aia e, dacă tot mor, măcar să fumez în continuare”, ar fi reacţionat fostul soţ. Nici doctorii, care l-au îndemnat să se gândească la propriul copil, nu au reuşit să-l convingă.

„M-am uitat la soţul meu şi mi-am dat seama că nu ascultă nimic din ce i se spune”, a povestit femeia. „Ca mamă, am ştiut imediat că trebuie să-mi salvez fiul. Nu voiam să crească privindu-mă cum îi îngrijesc tatăl. Nu voiam să experimenteze deteriorarea treptată a unui tată care nu a făcut nimic pentru a se ajut singur”.

Femeia spune că nu regretă decizia, dar îi este milă de fiul ei, al cărui tată „trebuia să se schimbe pentru a le oferi mai mulţi ani împreună, dar a decis să n-o facă”. Bărbatul este încă în viaţă, dar nu mai poate munci, luptându-se pentru viaţa lui cu ajutorul unui tub cu oxigen.

sursa: Adevărul.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top