Alătură-te comunităţii Altfel.md

Motivul pentru care Neymar nu va evolua pentru PSG în Supercupa Franței. „Joaca de-a transferul” încă nu s-a încheiat

Foto: digisport.ro

Sport

Motivul pentru care Neymar nu va evolua pentru PSG în Supercupa Franței. „Joaca de-a transferul” încă nu s-a încheiat

PSG va începe noul sezon 2019-2020 pe 3 august, cu Supercupa Franței, acolo unde o va întâlni pe Rennes, însă campioana din Ligue 1 nu se va baza pe Neymar. Cu toate că starul brazilian a făcut tot posibilul pentru a se transfera în această vară, parizienii l-au inclus totuși în lotul pentru noul sezon, dar atacantul nu va putea evolua din cauza unei suspendări, scrie digisport.ro

Neymar își ispășește ultimul dintre cele 3 meciuri de suspendare primite, după ce a lovit un suporter pe 27 aprilie, la festivitatea de premiere de la finala Cupei Franței (2-0 cu Rennes).

PSG susține că atacantul de 27 de ani este refăcut complet după ultima accidentare, suferită înainte de Copa America. Starul brazilian s-a alăturat colegilor săi cu o săptămână mai târziu, iar acum se află cu echipa în stagiul de pregătire din China, acolo unde se antrenează separat, alături de colegul său, Presnel Kimpembe.

Potrivit L Equipe, Neymar, care nu a evoluat în niciunul dintre meciurile de pregătire, va rata și amicalul cu FC Sydney, de marți.

Neymar ar putea ajunge, până la urmă, înapoi la Barcelona

Capriciosul brazilian încă își dorește neapărat să plece de la PSG, după ce s-a tot discutat despre varianta întoarcerii sale la Barcelona. Chiar dacă în urmă cu puțin timp francezii nici nu se gândeau să-l lase pe Neymar la Barcelona, la schimb cu niște jucători, acum se pare că parizienii s-au răzgândit.

Oficialii celor două cluburi s-au întâlnit pentru a discuta condițiile în care brazilianul poate să revină pe Camp Nou, iar cheia a fost intervenția "unui israelian", iar cel mai probabil este vorba de influentul agent Pini Zahavi.

Astfel, parizienii nu mai exclud să primească și jucători la schimb, cu toate că în urmă cu puțin timp au scos din calcul această variantă. Chiar și așa, transferul ar putea dura câteva zile. Singurul lucru pe care îl așteaptă francezii este o ofertă mulțumitoare din partea președintelui catalanilor, Josep Maria Bartomeu.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top