Alătură-te comunităţii Altfel.md

Game of Thrones, în statistici: Cine este cel mai sângeros personaj

Foto: HBO

Cultură

Game of Thrones, în statistici: Cine este cel mai sângeros personaj

În ultimele săptămâni, nici măcar dacă te ascundeai în pădure nu ai fi scăpat de tema omniprezentă „Game of Thrones”. Majoritatea publicațiilor online au încercat să obțină informații și statistici interesante despre întrăgitul show HBO, înainte de difuzarea ultimului sezon.

O statistică interesantă despre „Game of Thrones” a fost obținută de către Press Association și face referire la gradul de violență din show.

După o analiză atentă, s-a ajuns la concluzia că cel mai sângeros personaj din serial este Arya Stark. De una singură, tânăra interpretată de Maisie Williams a efectuat cele mai multe crime. În total, ea a petrecut două minute și 25 de secunde ucigând indivizi și un minut pentru efectuarea unor crime în masă, scrie Agerpres.

Pe locul al doilea se află Jon Snow, interpretat de Kit Harington. El a efectuat cele mai multe acte de violență pe ecran, 13 minute și nouă secunde, dar a ucis în doar 15 secunde dintre ele. În șapte minute și 41 de secunde s-a duelat, iar în 52 de secunde îl vedem implicat în bătălii și încăierări.

Pe locul trei se află Brienne din Tarth. Personajul interpretat de Gwendoline Christie este implicat în scene de violență pentru 10 minute și 9 secunde. Dintre acestea, șase minute și 50 de secunde includ dueluri și trei minute și șapte secunde sunt dedicate unor bătălii sau încăierări.

Serialul a fost deseori criticat pentru scenele de violenţă şi de nuditate, iar cercetările arată că există o schimbare semnificativă a proporţiilor acestora pe parcursul derulării serialului.

În primele episoade, numărul scenelor de nuditate de pe ecran îl depăşea cu mult pe cel al scenelor de violenţă - două minute şi 46 secunde faţă de 36 de secunde în primul episod din prima serie - însă în cea de-a treia serie balanţa s-a înclinat către scenele de violenţă - 32 de minute şi 35 secunde faţă de 30 de minute şi 15 secunde în cel de-al treilea episod.

În total, pe parcursul celor şapte sezoane scenele de nuditate au însumat o oră, 16 minute şi 31 de secunde, iar cele de violenţă trei ore, nouă minute şi 35 de secunde.

Personajul Theon Greyjoy, interpretat de Alfie Allen, a petrecut cel mai mult timp dezbrăcat (şapte minute şi 34 de secunde) faţă de restul personajelor din serial.

Melisandre, interpretată de Carice van Houten, a fost personajul feminin care a rămas cel mai des fără haine (trei minute şi 49 de secunde).

De asemenea, cifrele arată că Tyrion Lannister (Peter Dinklage) este personajul văzut cel mai des pe ecran consumând alcool sau turnând o băutură în cele şapte serii. El a băut de aproape trei ori mai mult decât sora lui cea iubitoare de vin Cersei (Lena Headey).

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top