Alătură-te comunităţii Altfel.md

Zinedine Zidane l-a ratat pe Pogba, dar nu se lasă. Real Madrid s-a reorientat, ce superjucător vine pe Bernabeu

Foto: digisport.ro

Sport

Zinedine Zidane l-a ratat pe Pogba, dar nu se lasă. Real Madrid s-a reorientat, ce superjucător vine pe Bernabeu

Real Madrid a făcut eforturi mari să-l aducă pe Paul Pogba în această vară, la cererea lui Zinedine Zidane, însă au eșuat. În aceste condiții, madrilenii s-au reorientat spre Donny van de Beek, însă fereastra de transferuri s-a încheiat pe 2 septembrie, scrie digisport.ro

De fapt, conducerea madrilenilor putea să-l ia chiar de acum, însă nu a mai fost timp suficient să se "replieze" după ratarea lui Pogba. Astfel, totul se va realiza în vara viitoare, potrivit publicației spaniole As.

Mijlocașul de 22 de ani a avut un sezon trecut e excepție cu Ajax, care a ajuns până în semifinalele Champions League după ce a făcut "victime" uriașe, printre care chiar Real Madrid, campioana din 2018.

Real Madrid vrea să-l ia transfere pe Donny van de Beek în vara anului 2020

Astfel, chiar dacă l-a ratat acum pe van de Beek, Realul privește și partea plină a paharului, pentru că are timp să se echilibreze din punct de vedere financiar, având în vedere că în această vară a cheltuit 305-307 milioane de euro pentru 7 jucători.

Van de Beek are un început de sezon la fel de bun ca și cel trecut. A înscris de două ori în primele 6 meciuri oficiale.

Real Madrid a pregătit 50 de milioane de euro pentru van de Beek, însă olandezii ar putea cere o sumă mult mai mare dacă acest sezon va fi din nou unul reușit din partea mijlocașului.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top