Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un băiat a adormit în timpul discursului lui Donald Trump despre starea Uniunii și a devenit un simbol al „rezistenţei”

Foto: Mandel Ngan/AFP/Getty Images

Lol

Un băiat a adormit în timpul discursului lui Donald Trump despre starea Uniunii și a devenit un simbol al „rezistenţei”

Joshua Trump, un băiat de 11 ani hărţuit luni de zile la şcoală din cauza numelui său de familie, fără vreo legătură de rudenie cu şeful statului, adoarme în timpul discursului preşedintelui american şi devine pe Internet un simbol al „rezistenţei”.

Imagini înduioşătoare în care tânărul Joshua Trump doarme liniştit în timpul discursului despre „starea Uniunii” al preşedintelui american au provocat un val de reacţii pe Internet, iar unii navigatori pe Internet l-au proclamat simbolul „rezistenţei” faţă de Donald Trump, cu care nu are vreo legătură de rudenie, relatează AFP, citat News.ro.

„Joshua este un copil drăguţ care doarme întimpul unui discurs foarte lung şi foarte plictisitor. Este el cea mai bună persoană care să poarte numele de familie Trump? Foarte probabil”, scris pe Twitter scriitoarea americană Molly Jong-Fast.

Melania Trump l-a invitat - simbol contra simbol - pe băiatul în vârstă de 11 ani, hărţuit luni de zile la şcoală din cauza numelui său de familie, să asiste la alocuţiunea solemnă a soţului său în Congresul reunit marţi seara. Este vorba despre o onoare rezervată celor mai distinşi reprezentanţi ai societăţii civile americane.

Însă tânărul Joshua, care poartă o cămașă albă şi o cravată neagră, aşezat alături de Prima Doamnă, nu a rezistat discursului șefului Casei Albe şi a adormit.

Discursul a început după ora locală 21.00 şi a durat o oră şi jumătate. Această oră târzie este explicaţia epuizării tânărului.

„Joshua Trump, bine ai venit în rândul rezistenţei”, au lansat pe Twitter mai mulţi navigatori pe Internet.

„Joshua Trump este singurul Trump bun”. a scris altul. „Erou al rezistenţei, Joshua Trump!”, a exclamat o navigatoare pe Internet, scriind cu majuscule, un stil folosit de obicei de şeful statului american pe Twitter.

Hărțuit timp de luni de zile de către copii care-i reproşau numele de familie, Joshua Trump a abandonat şcoala şi aproape că şi-a schimbat numele de familie, înainte să fie invitat la Washington de Melania Trump, a făcut un simbol din lupta sa împotriva hărţuirii.

De la sfârşitul campaniei lui Donald Trump, băiatul de la Wilmington, Delaware, purta ca pe o cruce acest nume de familie capabil astăzi să le declanşeze o reacţie epidermică anumitor americani.

„Mă supărau mult”, declara băiatul în vârstă de 11 ani în emisiunea „Inside Edition”, în decembrie. „Îmi spuneau «eşti din familia lui Trump?». Iar eu le răspundeam «voi credeţi c-aş fi aici dac-aş fi din familia lui?»”.

Părinţii săi au decis să-l retragă de la şcoală în 2017 şi să-i asigure un învăţământ la domiciliu, după care a reintrat în sistemul şcolar, pentru a începe echivalentul colegiului.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top