Alătură-te comunităţii Altfel.md

Liam Hemsworth rupe tăcerea după despărţirea de Miley Cyrus. Ce a declarat actorul

Foto: Getty Images/Vogue Australia

Lifestyle

Liam Hemsworth rupe tăcerea după despărţirea de Miley Cyrus. Ce a declarat actorul

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus s-au despărţit după opt luni de mariaj, iar fanii celor doi sunt extrem de dezamăgiţi de acest anunţ. Între timp, Liam şi-a făcut curaj şi a vorbit despre despărţirea sa de Miley, într-o postare pe Instagram, în care acesta îi doreşte tot binele din lume fostei sale soţii.

„Salut! Vreau doar să vă spun că eu şi Miley ne-am despărţit şi că îi doresc multă sănătate şi fericire. Este o problemă intimă, aşa că nu voi face niciun fel de comentariu în faţa jurnaliştilor cu privire la acest aspect. Orice alte declaraţii care au circulat prin presă sunt false. Multă linişte şi iubire!”, a scris Liam, în descrierea unei fotografii cu un apus.

Mesajul lui Liam vine la o zi după ce Miley a postat de asemenea un mesaj misterios, legat de despărţirea lor.

„Nu te lupta cu evoluţia, pentru că nu vei câştiga niciodată. Muntele pe care sunt urcată acum, a fost în urmă cu ceva timp sub apă, conectat cu Africa, aşa că schimbarea este inevitabilă. Rocile nu au fost create peste noapte, ci a fost nevoie de milioane de ani ca această frumuseţe a naturii să se formeze.

Tata mereu mi-a spus că natura nu se grăbeşte niciodată, pentru că totul se întâmplă la timp. Inima îmi este plină de iubire şi linişte, pentru că ştiu că vorbele lui sunt adevărate. Am fost învăţată să respect planeta şi procesul ei, aşa că vreau să fac la fel şi cu destinul meu”, a spus Miley, în descrierea unei fotografii din vacanţă.

sursa: Kissfm

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top