Alătură-te comunităţii Altfel.md

(#altfel) Topul celor mai frumoși bărbați din Moldova care lucrează în presă

Foto: Arhivă personală

Troll

(#altfel) Topul celor mai frumoși bărbați din Moldova care lucrează în presă

Sunt inteligenți, inteligenți și... inteligenți, alte calități cam greu de depistat, dar mereu fură privirile domnișoarelor, mai ales când le calcă în transportul public. Băieții sunt punctuali, mereu nu întârzie mai mult de 30 de minute, mănâncă la timp, iar la ora 18:00 deja nu îi mai găsești în redacție.

Sergiu Dobîndă - cameraman, UNIMEDIA

Sergiu a muncit mult până să ajungă la abilitățile de azi, zice că a început chiar de la un an, să mănânce de sine stătător, iar la trei ani deja mânca și farfuria. A început activitatea în domeniul jurnalismului încă de când Plahotniuc nu visa să o înainteze pe Silvia Radu la funcția de primar al capitalei, un adevărat montaj-zaur în domeniu! Sergiu aduce exclusivitatea în Moldova, este primul om care filmează cu telefonul și încarcă pe unimedia, pentru că alții nu au acces la contul lui de UNIMEDIA.

Sergiu Dobândă / Sursa:arhivă personală

Eugeniu Durbală - jurnalist politic, UNIMEDIA

Se zice că dacă nu ar fi fost Mihai Eminescu, oricum ar fi Eugeniu Durbală. El știe ce face PD-ul înainte ca să afle Plahotniuc, tot el e mai prezent la Parlament decât Andrian Candu, și tot el vorbește în Parlament mai mult ca Țuțu Constantin. Este chipeș, ager și face cea mai gustoasă cafea (de asta invită toate fetele la o cafea în redacția UNIMEDIA, nu la Tucano) Eugen vă poate invita la film, teatru sau la vreun concert, doar că înainte de asta să-l preîntâmpinați, să vadă dacă sunt invitații în redacție.

Eugeniu Durbală / Sursa:arhivă personală

Lista poate fi completată, vă așteptăm cu mesaje la pagina altfel.md.

Acest articol este #altfel și trebuie tratat #altfel.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Troll

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top