Alătură-te comunităţii Altfel.md

S-a încheiat războiul cu Angelina Jolie! Brad Pitt a câştigat în instanţă tot ce a vrut de la fosta soţie

Foto: Diario La Calle

Actual

S-a încheiat războiul cu Angelina Jolie! Brad Pitt a câştigat în instanţă tot ce a vrut de la fosta soţie

În sfârşit Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani şi Angelina Jolie, de 43 de ani, au reuşit să ajungă la o înţelegere la doi ani după despărţire! Conform revistei americane „US Weekly”, Brad Pitt a obţinut custodia comună a celor şase copii şi dreptul de vizitare a micuţilor fără a mai fi monitorizat de asistenţii sociali. Practic, el are aceleaşi drepturi parentale ca şi Angelina. Brad şi Angleina s-au despărţit în septembrie 2016 după o relaţie de 12 ani, scrie click.ro

Brad a obţinut tot ce a vrut în instanţă! Războiul de doi ani dintre Brad şi Angelina privind custodia celor şase copii a luat sfârşit.

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor avea custodie comună a copiilor

„Angelina a fost de acord cu decizia judecătorilor privind custodia comună a celor şase copii şi ridicarea regimului de monitorizare la care Brad trebuia să se supună atunci când îşi vizita odraslele”, a declarat miercuri o sursă pentru revista americană US Weekly.

După scandalul dintre Brad şi Maddox (17 ani), din septembrie 2016, Angelina a decis să pună punct relaţiei cu Brad. Gurile rele au punctat atunci că Brad ajunsese într-o fază urâtă cu alcoolismul şi Angelina se temea pentru siguranţa odraslelor. De atunci şi până recent, ea a făcut tot posibilul pentru a-l ţine departe de copii. În ciuda insistenţelor venite din partea celor trei copii adoptaţi Maddox (17 ani), Pax (15 ani) şi Zahara (13 ani), dar şi din partea celor trei biologici Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne de 10 ani, Angelina a refuzat să accepte custodia comună. A angajat cei mai buni avocaţi şi s-au mutat într-o altă casă din Los Angeles. A încetat să mai trimită copiii la şcoală şi le-a angajat profesori personali.

Însă Brad nu a renunţat la luptă. După ce a petrecut aproape două luni la dezalcoolizare în 2017, el a obţinut documentele necesare pentru a contrazice acuzaţia Angelinei care îl considera un beţiv notoriu.

Brad are voi să îi ia pe copii la el acasă

Ce a câştigat Brad în instanţă? Conform articolului publicat miercuri de US Weekly, Brad are aceleaşi drepturi parentale ca şi Angelina. A scăpat de monitorizare pe durata vizitelor şi are voie să îi ia pe copii la el acasă. Conform surselor citate de ziariştii americani, acesta ar fi primul gest prietenos venit din partea Angelinei de la declanşarea conflictului dintre ei. Gurile rele spun că şi Brad „ar fi jucat tare”, reuşind să obţină în instanţă o interdicţie care îi punea beţe în roate Angelinei. El nu şi-a dat acordul ca odraslele să o însoţească pe mama lor în deplasările din afara SUA. Lumea vorbeşte de o posibilă împăcare între ei.

Brad filmează în prezent la „Once Upon A Time In Hollywood” şi la „World War Z 2”, iar Angelina intenţionează să revină în cinematografe în mai 2020 cu „Malificent 2”.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top