Alătură-te comunităţii Altfel.md

Modul în care s-a schimbat viața fetiței care seamănă leit cu Rihanna, după ce cântăreața a descoperit-o pe Instagram

Foto: iambriakay/Instagram

Lifestyle

Modul în care s-a schimbat viața fetiței care seamănă leit cu Rihanna, după ce cântăreața a descoperit-o pe Instagram

Gestul cântăreței Rihanna de a posta o imagine cu o fetiță de 7 ani care seamănă izbitor cu ea pe contul său de Instagram i-a schimbat viața copilei, care a început foarte curând o carieră promițătoare de model.

„Aproape că mi-am scăpat telefonul. Cum?” a fost comentariul Rihannei la imaginea postată, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

View this post on Instagram

almost drop my phone. how?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Fetița de doar 7 ani a atras imediat atenția internauților, care s-au arătat uluiți de asemănarea cu Rihanna, iar printre aceștia s-au numărat și companii de modă din Statele Unite.

Printre cei care au căutat-o imediat a fost și Courtney Adeleye, CEO și fondator al companiei de produse pentru îngrijirea părului The Mane Choice, care i-a propus în scurt timp acesteia un contract, scrie hellobeautiful.com.

Ala’a Skyy a devenit astfel ambasadorul firmei The Mane Choice, ea postând deja pe contul de Instagram imagini de la filmările pentru reclame.

„Într-o zi folosești produsele tale favorite pentru că le iubești, iar a doua zi folosești produsele tale favorite și, în același timp, devii noul lor ambasador. Visele chiar devin realitate, dacă crezi că le meriți”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a fetiței.

„Nu numai că are o atitudine uitimitoare și dă dovadă de etică la o vârstă atât de fragedă, dar chiar își iubește părul. Ea înțelege beneficiile utilizării unor produse bune pentru păr. E uluitor!”, a scris Courtney Adeleye pe Instagram.

View this post on Instagram

#Versace x #AlaaSkyy 😉

A post shared by 💕Ala’a Skyy💕 (@iambriakay_) on

sursa: Știrile Protv

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top