Alătură-te comunităţii Altfel.md

Jose Mourinho a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă experiență din cariera sa

Foto: digisport.ro

Sport

Jose Mourinho a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă experiență din cariera sa

Jose Mourinho nu a cucerit foarte multe trofee cu Real Madrid, însă consideră perioada petrecută pe Santiago Bernabeu drept cea mai bună experiență din cariera sa, scrie digisport.ro

Antrenorul portughez a venit la Real Madrid după ce a realizat în 2010, la Inter, "tripla" Liga Campionilor - titlu - Cupa Italiei, iar în trei ani în capitala Spaniei (2010-2013) a cucerit doar trei trofee: titlul, Cupa și Supercupa Spaniei.

"Real Madrid a fost cea mai bună experiență pentru mine deoarece acolo am învățat multe ca antrenor și ca om, iar lecțiile le-am luat cu mine în cariera și viața mea. Sunt cele mai frumoase amintiri din cariera mea, a fost fantastic", a declarat "The Special One" pentru canalul TV portughez "11".

Cel mai important meci din cariera lui Jose Mourinho

Nu titlul este cel mai important pentru Mourinho la Real Madrid, ci finala Cupei Spaniei din 2011, câștigată cu 1-0 contra Barcelonei, după prelungiri, la Valencia.

"Din acel moment nimic nu a mai fost la fel. Am câștigat titlul și Supercupa Spaniei, însă nu a mai fost precum acea finală a Cupei, de pe Mestalla. Din păcate nu am reușit să câștig niciuna din cele trei semifinale de Liga Campionilor în care am ajuns (n.r. perioada 2010-2013)", a mai spus Jose Mourinho.

Portughezul a câștigat Liga Campionilor cu Porto și Inter, iar cu ultima echipă, Manchester United, a cucerit Cupa Ligii, Supercupa Angliei și Europa League.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top