Alătură-te comunităţii Altfel.md

Povestea lui „Harold”, bătrânul devenit celebru pe internet datorită meme-urilor

Foto: dreamstime.com

Lifestyle

Povestea lui „Harold”, bătrânul devenit celebru pe internet datorită meme-urilor

În zilele noastre, rețelele sociale au devenit inevitabile, iar această tendință le-a adus unora profituri considerabile. Acesta este și cazul maghiarului Andras Arato, care este vedetă pe Instagram la vârsta de 73 de ani.

Andras Arato a devenit faimos în anul 2010, după ce aspectul lui i-a atras atenția unui fotograf. Acesta i-a făcut câteva fotografii bărbatului și le-a vândut unui site de imagini de duzină, potrivit senioractu.com.

De acolo, fotografiile cu Arato în diferite ipostaze au fost răspândite peste tot în mediul online. Cea mai celebră imagine cu bărbatul este însă una în care are un zâmbet forțat, în timp ce se uită la obiectivul foto.

Meme-uri cu Harold / Sursa:Dreamstime.com

Imaginea a fost botezată „Hide the Pain Harold” („Ascunde durerea, Harold”) de către forumiștii dezvoltatorului britanic de jocuri video Facepunch Studios. Așa a început răspândirea pe internet de meme-uri cu bărbatul.

Maghiarul povestește că nu și-a dorit să devină vedetă și că inițial nu i-a plăcut că fotografiile cu el erau folosite pentru astfel de glume. Cu timpul însă, Arato a început însă să se obișnuiască rapid cu ideea şi s-a bucurat când tinerii din Budapesta i-au cerut să se pozeze alături de ei.

Anul trecut, Arato a apărut în videoclipul trupei ungare Cloud 9+. El joacă rolul unui Harold mai întunecat, care este stresat de jobul său plictisitor şi decide să ia măsuri.

De asemenea, bătrânul este invitat deseori să le vorbească tinerilor despre viața lui, pasiunile lui și despre cum a ajuns să fie vedetă pe internet.

sursa: Libertatea

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top