Alătură-te comunităţii Altfel.md

Arsenal şi-a fixat prima ţintă importantă pentru perioada de transferuri din vară. Mijlocaşul care vine în locul lui Ozil

Foto: digisport.ro

Sport

Arsenal şi-a fixat prima ţintă importantă pentru perioada de transferuri din vară. Mijlocaşul care vine în locul lui Ozil

Yannick Carrasco (25 de ani) se află sub radarul lui Arsenal încă din ianuarie și chiar a fost aproape să ajungă pe Wembley sub formă de împrumut, dar Unai Emery, tehnicianul tunarilor, și-a îndreptat atenția asupra lui Denis Suarez (25 de ani), jucătorul Barcelonei. Acum, belgianul poate ajunge în sfârşit pe Emirates, scrie digisport.ro

Suarez nu s-a ridicat la așteptările celor de la Arsenal, așa că clubul s-a reorientat spre jucătorul belgian și vrea să îl împrumute, cu opțiune de transfer. Prețul jucătorului belgian ar fi 28 de milioane de euro, iar chinezilor de la Yifang nu le surâde ideea unui împrumut; ei ar vrea să îl vândă, ca să fie siguri de la început că obțin suma dorită.

Yanick Carrasco ar renunța la salariul de 10 milioane de euro ca să se întoarcă în Europa

Fostul jucător al lui Atletico Madrid câștigă aproximativ 10 milioane de euro pe an în China, dar ar accepta un salariu mai mic, doar ca să se întoarcă în Europa. Yanick și-a făcut deja publică intenția de a pleca din China: ”Din punct de vedere al familiei, mi-aș dori să mă întorc în Europa ca să fiu aproape de familie”. Familia fotbalistului se află pe "bătrânul continent" , deoarece nu s-a putut adapta la viața din Orient.

Unai Emery își dorește întărirea echipei, dar acest proces poate fi unul dificil, fiindcă tehnicianul tunarilor ar avea un buget limitat - în jur de 45-50 de milioane de euro -, ca urmare a ratării participării în Champions League.

În acest sezon, Carrasco a evoluat în doar 10 partide pentru echipa din China, în care a înscris șapte goluri și a reușit două assist-uri. Belgianul a obținut trofeul Europa League în sezonul 2017/2018, în urma finalei Marseille-Atletico Madrid 0-3.

Mesut Ozil ar putea fi sursa de bani pentru transferul lui Carrasco

Mesut Ozil (30 ani) nu mai face parte din planurile de viitor ale lui Unai Emery, așa că oficialii clubului sunt pregătiți să îi micșoreze drastic salariul, ca să forțeze plecarea internaționalului german.

Jucătorul "tunarilor" a semnat acum un an și jumătate un contract prin care câștigă 395.000 de euro pe săptămână. Mijlocașul nu a convins în ceea ce privește statul de superstar pe care îl are, așa că el va fi cea mai importantă plecare de la Arsenal din vară.

Ozil a avut o prestaţie foarte slabă în finala de Europa League, câștigată de Chelsea cu 4-1 și a fost schimbat cu 10 minute înainte de finalul meciului. A fost "încununarea" unui sezon mai mult decât mediocru, în care partidele foarte bune ale germanului pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top