Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un Ferrari de 2 milioane de euro a fost furat în timpul unui test-drive

Foto: Sotheby's

Auto

Un Ferrari de 2 milioane de euro a fost furat în timpul unui test-drive

Un autoturism de colecție marca Ferrari, în valoare de milioane de euro, a fost furat în Düsseldorf în timpul unui test drive, scrie BBC.

Potrivit poliției locale, suspectul a venit la salonul auto cu o mașină de taxi și a spus că dorește să cumpere un Ferrari GTO 288, fabricat în 1985, expus la vitrină.

Angajații salonului auto i-au oferit mașina pentru un test.

După două ore, când termenul de testare s-a încheiat și vânzătorul a ieșit din mașină, potențialul cumpărător a apăsat pe pedala de accelerație până la podea și a s-a făcut nevăzut.

Cu toate acestea, mașina a fost descoperită mai târziu, cu o distanță parcursă de 43 de mii de kilometri și cu eticheta cu prețul de 2 milioane de euro pe ea.

Mașină cu istorie

În descrierea mașinii de pe site-ul dealer-ului se spune că aceasta a aparținut cândva fostului pilot de Formula 1, Eddie Irvine.

Pilotul Eddie Irvine a făcut parte din echipa Ferrari din 1996 până în 1999.

Astfel de mașini sunt de obicei vândute la licitații specializate la casele Sotheby's și îi pot costa pe noii proprietari în medie aproximativ 3 milioane de dolari.

Evident, mașina rară a atras atenția multor trecători și șoferi care au ajutat oamenii legii să o găsească rapid, într-un garaj din orașul Grevenbroich, nu departe de Düsseldorf.

Suspectul însă a reușit să fugă. Poliția a publicat fotografia acestuia din momentul în care acesta analiza atent mașina pe care își dorea să o „cumpere”.

Fotografia suspectului / Sursa:Polizei Dusseldorf

Compania Ferrari a produs modelul288 GTO în număr limitat - doar 272 de mașini au fost fabricate în total.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Auto

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top