Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un om al străzii a devenit un erou local după ce a asistat la un jaf. A înapoiat bijuterii de 11.000 de euro

Foto: The Mirror

Pe bune

Un om al străzii a devenit un erou local după ce a asistat la un jaf. A înapoiat bijuterii de 11.000 de euro

Anthony Porter, în vârstă de 34 de ani, locuiește pe străzile din Grimsby, Marea Britanie, de aproximativ 15 ani. Recent, bărbatul a asistat la spargerea unui magazin, iar reacția lui i-a impresionat pe britanici.

El a văzut cum doi bărbați au spart geamul unui magazin cu un topor și au încercat să fure bijuterii și aur. Fără să stea prea mult pe gânduri, Anthony a intervenit și l-a imobilizat pe unul dintre hoți, potrivit The Sun, citat de Libertatea.

„Imediat după ce am auzit prima lovitură cu toporul am alergat după el și i-a dat jos cagula. Am luat aurul de pe stradă și l-am dat vânzătorilor, pe tot. Am nevoie de bani. Dar nu ma închin la ei”, a spus Anthony care a înapoiat bijuteriile în valoare de 11.000 de euro magazinului.

Anthony Porter / Sursa:BPM Media/The Sun

„Curăț gunoiul de pe străzi și nu am casă de 15 ani, dar nu fur de la alții”, a mai spus tânărul. Managerul magazinului David James a declarat că nu este surprins de gestul făcut de bărbatul care locuiește pe străzi. „Îl știm de ani întregi, îi încărcăm telefonul și când e frig afară îi cumpărăm băuturi calde. Nu mă surprinde deloc că a făcut asta”, a spus David.

Anthony Porter / Sursa:BPM Media/The Sun

Anthony a avut, înainte să locuiască pe stradă, o afacere cu grădinărit. El spune că vrea să-și găsească de lucru folosindu-și cunoștințele în domeniul grădinăritului și al construcțiilor.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Humberside a declarat că autoritățile încearcă încă să-l identifice pe cel de-al doilea hoț, cel care a fugit de la incidentul petrecut pe 6 februarie. Cel pe care Anthony l-a oprit se află în arest.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top