Alătură-te comunităţii Altfel.md

Justin Bieber și Hailey Baldwin confirmă că s-au căsătorit

Foto: libertatea.ro

La ei

Justin Bieber și Hailey Baldwin confirmă că s-au căsătorit

Hailey Baldwin pare să confirme că ea și Justin Bieber sunt căsătoriți după ce și-a schimbat numele de pe Instagram în Hailey Bieber. Și celebrul cântăreț canadian a făcut un gest pe care fanii și presa l-au interpretat drept o confirmare a căsătoriei, scrie BBC News

Justin a distribuit o fotografie în care cei doi apar se țin de mână, alături de mesajul „Soția mea este minunată.”

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hailey, care are 15,4 milioane de urmăritori pe Instagram, și-a schimbat atât numele cât și biografia. Modelul de 21 de ani și superstarul pop s-au căsătorit în secret în septembrie.

Zvonurile spuneau că cei doi s-au căsătorit la New York, în urmă cu două luni, dar Hailey a negat informația la acea vreme. Hailey și Justin, în vârstă de 24 de ani, au anunțat că s-au logodit în iulie. Justin a scris pe Instagram: „Hailey sunt atât de îndrăgostit de tot ce însemni tu”.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas.

TMZ scrie că Hailey a luat decizia de a-și afișa noul nume deoarece a depus deja documentele pentru a-l face marcă înregistrată și astfel să-l poată folosi ca brand. Hailey a fost văzută purtând numele de Bieber pe spatele unei jachetei denim joi seara la un eveniment Levi din New York City.

comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

To Top