Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Miniştrii croaţi au purtat tricouri ale echipei naţionale la şedinţa de Guvern, după victoria în faţa Angliei

Foto: Hepta/ Anadolu Agency

Sport

(video) Miniştrii croaţi au purtat tricouri ale echipei naţionale la şedinţa de Guvern, după victoria în faţa Angliei

Membrii executivului croat s-au prezentat, joi, la şedinţa de Guvern, purtând tricouri ale echipei naţionale calificată în finala Cupei Mondiale.

Premierul Andrej Plenkovici, care a asistat la semifinala Croaţiei cu Anglia, a salutat „un succes fascinant pentru sportul croat”. „Noi toţi, toţi croaţii, vrem să felicităm din nou echipa naţională a Croaţiei, pe antrenorul Zlatko Dalici şi conducerea federaţiei croate pentru acest succes fascinant pentru sportul croat. Ceea ce au arătat ieri jucătorii ne inspiră. Am văzut un stadion frumos în Rusia şi trebuie să facem ceva şi în privinţa stadionului nostrum naţional. Dacă nu acum, când? Naţionala Croaţiei merită asta”, a spus Plenkovici, potrivit total-croatia-news.com.

Ministrul Turismului, Gari Cappelli, a afirmat că şi-a cumpărat bilete pentru finala Cupei Mondiale în urmă cu o lună şi jumătate. El este de părere că fotbaliştii sunt cei mai buni ambasadori ai Croaţiei. Primul mesaj pe care l-am primit a fost din China: „Aţi reuşit ceva important. Să vă aşteptaţi la mai mulţi turişti chinezi în Croaţia”.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Gabrijela Zalac, a venit şi ea îmbrăcată cu un tricou al naţionalei. Întrebată cine a decis ca miniştrii să se îmbrace astfel, ea a spus că nu este necesar un ordin pentru a veni cu o astfel de ţinută.

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale. În ultimul act al CM, croaţii vor întâlni Franţa

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top